Aardappel paprikatortilla

Receptuur voor 4 personen

Bereidingswijze

Kook de aardappels met schil 15 minuten voor. Verwarm de gril van de oven.
Snijd de aardappels in dikke plakken. Snijd de paprika zonder zaad in dunne
repen. Snipper de ui en de knoflook. Bak gaar.

Klop de eieren los en gooi de helft bij de aardappels en groente. Strooi ook de
helft van de kaas in de pan. Voeg daarna ook de rest van het ei toe en eindig
met een laagje kaas.

Doe een deksel op de pan en laat de pan een paar minuten op de hittebron
totdat het ei gestold is.

Zet de pan als laatst nog even onder de gril in de over totdat de bovenkant
goudbruin is.

We eten de tortilla warm, maar je kan de tortilla ook koud eten.

Ingrediënten

1 aardappel
0,5 groene paprika
0,5 rode paprika
2 eetlepel olijfolie
1 kleine ui
1 teen knoflook
3 losgeklopte eieren
60 gram geraspte oude kaas
Zout en peper
Takje peterselie

Geef een reactie