New York cheesecake

Receptuur voor personen

Bereidingswijze

Verdeel het speculaas deeg over je vorm. Druk de bodem aan. Bak 30-40
minuten op 150 graden.

Zet de oven op 220 graden.

Meng alle ingrediënten voor de vulling goed door elkaar. Doe de vulling op de
speculaas bodem.

Bak de taart 15 minuten op 220 graden. Verlaag de temperatuur naar 100
graden. Bak de taart nog 1 uur.

Laat de taart afkoelen in de koelkast.

Ingrediënten

250 gram speculaas deeg
65 gram smolten boter
1 kilo verse roomkaas
2 eetlepels melk
300 fijne kristalsuiker
35 gram bloem
Geraspte schil van 1 sinaasappel en 1 citroen
5 eieren
2 eidooiers
1 vanillestokje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *