Bami goreng

Receptuur voor 4 personen

Bereidingswijze

Kook de mie gaar zoals beschreven staat op de verpakking. Laat staan in koud water.
Verhit een wok en fruit de sjalot en knoflook. Bak de prei en witte kool
ongeveer 10 minuten mee. Voeg de taugé toe.

Voeg de rest van de ingrediënten toe. Schep alles om in de pan totdat alles
goed heet is.

Garneer met omelet.

Ingrediënten

400 gram mie
Plantaardige olie
7 sjalotjes, fijngesneden
3 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode peper, in ringen
1 prei, in halve ringen
100 gram witte kool, in repen
100 gram taugé, groene vliesje en bruine staartje verwijderd
75 gram gedroogde garnalen, naar keuze
1 kleine bos selderij, fijngesneden
Zout
Zwarte peper
2-3 eetlepels ketjap manis

Omelet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *